Bestelpagina

Bestel hier een exemplaar!

.

20 koplopers: in één boek

Security Innovation Stories

Bestel hier jouw exemplaar!

E-book (PDF) & Hardcopy boek

E-book (PDF):  12,95 incl. BTW
Hardcopy boek: 24,95 incl. BTW*
* verzendkosten bedragen 4,95 euro.

E-book: €11,88

Totaal bedrag (incl. btw):

Hardcopy: €22,89
Verzendkosten: €4,95

Totaal bedrag (incl. btw):


5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Het is een pluim waard dat de auteurs twintig koplopers hebben gevonden die openlijk hun zorgen delen, ondanks dat dit niet altijd in hun commercieel belang is. Ze bieden verrassende inzichten die verder gaan dan digitale veiligheid, inclusief strategieën, persoonlijke overwegingen, missers, geschiedenis en drijfveren.
Marcel Captijn

Veelgestelde vragen

Wanneer je het boek bestelt, streven wij ernaar om het binnen ongeveer 5 werkdagen bij je thuis te leveren.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, ontvang je een e-mail met daarin een link om het e-book in PDF te downloaden. Deze link blijft een bepaalde periode geldig, zodat je genoeg tijd hebt om het e-book te downloaden. Na het downloaden kun je het e-book direct lezen op je gewenste apparaat.

“Security Innovation Stories” onderscheidt zich door een focus op real-life casestudies en praktijkvoorbeelden van innovatie in cybersecurity. In plaats van alleen theoretische concepten, biedt het inzicht in hoe organisaties en individuen daadwerkelijk met beveiligingsuitdagingen omgaan.

Voor het bestellen van een grote oplage van het boek, kun je direct met ons contact opnemen via info@securityinnovationstories.com. Wij helpen je graag verder met het plaatsen van je bulkbestelling en kunnen je ook informeren over eventuele speciale kortingen en leveringsvoorwaarden die gelden voor grotere aantallen.

Wij bieden een retourbeleid binnen 30 dagen na aankoop, mits het boek in originele staat verkeert.