Nu beschikbaar!

20 koplopers: in één boek

20 koplopers uit het security domein: in één boek. Ze schijnen hun licht op innovatie in de sector en vertellen hoe ze zélf innoveren voor een veiligere samenleving.

.

In Februari 2024 is het boek ‘Security Innovation Stories’ gelanceerd, geschreven door Bram de Bruijn in samenwerking met Frank van Summeren. Het boek biedt een diepgaand inzicht in de wereld van security innovatie en laat lezers kennismaken met vernieuwers die het anders aanpakken.

Nederland staat bekend om zijn innovatieve benadering van cybersecurity. Door middel van 20 interviews onderzoeken de auteurs wat ons land te bieden heeft op dit gebied.

  • Waarom innovatie in security cruciaal is
  • Hoe Nederland voorop loopt in cybersecurity
  • Wat het succes van security innovaties bepaalt
  • Wat innovators als belangrijkste uitdagingen zien
  • Welke innovaties bijdragen aan onze veiligheid
  • Wat de kansen van de toekomst zijn

Interesse in het boek?

Bestel het boek vandaag nog!

Het boek ‘Security Innovation Stories’ is vanaf nu beschikbaar. Wil je als eerste een exemplaar ontvangen? Bestel het boek.

IN HET BOEK

20 Security Innovators

Dave Maasland, ESET

“Wil je als bedrijf vooruit, digitaal transformeren, nieuwe businessmodellen verkennen en succesvol aan de slag met AI? Dan is cybersecurity je randvoorwaarde.”
Meer lezen…

Renza Grüter, Zerocopter

“We zouden elkaar niet als concurrenten maar als co-creators moeten zien. Laten we het commerciële perspectief aan de kant schuiven en meer kijken naar het grotere geheel.”
Meer lezen…

Peter de Kock,
Pandora Intelligence

“Veiligheidsorganisaties moeten kijken naar de wettelijke kaders om data te delen. Anders manoeuvreren ze zichzelf naar de marge en wordt onze democratische rechtsstaat ondergraven.” Meer lezen…

Hans de Vries,
NCSC

“In Nederland zitten we in de samenwerkingsmodus. Dat kan enorm innoverend zijn, als je dat niet gewend bent.” Meer lezen…

Evelien Bras,
Ferm

“Er is veel winst te behalen door de marktbehoefte als vertrekpunt voor innovatie te nemen.” Meer lezen…

Joris den Bruinen,
Hague Security Delta

“Innovatie gaat niet alleen over nieuwe toepassingen van techniek of data. Aan ideeën geen gebrek. Waar het nog vaak aan schort, is de uitvoeringskracht. Dáár ligt de uitdaging.” Meer lezen…

Het verhaal achter Security Innovation Stories

“De wereld van cybersecurity evolueert voortdurend, en innovatie is de sleutel tot het waarborgen van onze (digitale) veiligheid en bijhouden van deze ontwikkelingen. Met ‘Security Innovation Stories’ willen we lezers inspireren met echte verhalen van pioniers die de grenzen van securityoplossingen verleggen.”

Over de auteurs
Bram de Bruijn heeft meer dan 15 jaar ervaring in de security sector. Hij werkte onder andere voor het ministerie van BZK en Fox-IT. Samen met Frank heeft hij de verhalen van vooraanstaande experts gebundeld in ‘Security Innovation Stories’ om de impact van innovatie in de beveiligingsbranche te belichten.

Frank van Summeren is adviseur bij RONT (spin off van TNO) en was daarvoor onder andere projectleider bij de Security Delta (HSD) en The Hague Tech. Hij heeft veel ervaring met security en de overheid.


5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Het is een pluim waard dat de auteurs twintig koplopers hebben gevonden die openlijk hun zorgen delen, ondanks dat dit niet altijd in hun commercieel belang is. Ze bieden verrassende inzichten die verder gaan dan digitale veiligheid, inclusief strategieën, persoonlijke overwegingen, missers, geschiedenis en drijfveren.
Marcel Captijn